DENUO-STEEN

Prijzen

Wanneer u kiest voor een natuurstenen DeNuo-steen of vergelijkbaar moet u rekenen op een richtprijs 10 % goedkoper dan een vergelijkbare steen incl. 21 % omzetbelasting. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de aanpassingen van de te hergebruiken steen, uw persoonlijke voorkeur en aanvullende eisen als constructie, vergunning- en reiskosten. ECHTER, u heeft bij aankoop de beschikking over een grafsteen die u normaal niet tegen de kosten van de aanpassing van een steen kunt kopen. Uit de vele, beschikbare stenen kunt u zelf een keuze maken door te kiezen in afmetingen, kleur of steensoorten.

Zie ook de website van Koopplein: ''De gratis marktplaats in je eigen gemeente.'': http://koopplein.nl/hardenberg/laatste-advertenties

koopplein

Voor de DeNuo-steen of afgeleide modellen geldt een minimale garantietermijn van 25 jaren.

Transparantie

In deze prijs zijn niet inbegrepen de reiskosten van € 0,56 per reiskilometer buiten de straal van 50 kilometer rondom Apeldoorn, Hattem en Kampen, de onkosten voor reiskilometers worden jaarlijks indien noodzakelijk geïndexeerd.

Buiten de provincies Drenthe, Gelderland, Friesland, Groningen en Overijssel geldt een toeslag, zo ook voor de (wadden)- eilanden. Deze toelsag wordt jaarlijks indien noodzakelijk geindexeerd.

Ook zijn niet inbegrepen de kosten voor de aanschaf en het aanbrengen van exclusieve belettering , symbolen of kunst omdat de aanschafprijs voor bijzondere vormgegeven letters, symbolen of kunstuitingen een persoonlijke keuze vormen.

De kosten voor een standaard en gestraalde belettering (maximaal 100 stuks) zijn wel in de totaalprijs opgenomen

De kosten voor een aanvraag bij een willekeurige gemeente of kerkelijk genootschap zijn niet in de richtprijs opgenomen, de vergunningkosten verschillen per gemeente of kerkelijk genootschap.

De aanvraag voor het plaatsen van een gedenkteken verzorgen wij graag voor u om  u te ontzorgen.

De beide initiatiefnemers van DeNuo steen ontvangen voor elke DeNuo-steen of vergelijkbaar model of anderszins een vaste onkostenvergoeding die jaarlijks indein noodzakelijk wordt geïndexeerd. Omdat het om een stichting gaat, is het maken van winst uitgesloten.

Afdracht aan CBG- instellingen

Een vaste afdracht van 5 % van de totaalprijs exclusief de bijkomende kosten als belettering, kunst, reiskilometers en omzetbelasting is voor ideële instellingen die zich in de tweede en derde wereld bezig houden met educatie, gezondheidszorg of armoedebestrijding.

Deze instellingen dragen het CBG- keurmerk.

Verantwoording

Van de vaste afdracht aan CBG- instellingen vindt in jaarverslagen achteraf verantwoording plaats.

Alle prijzen zijn inclusief 21 % btw.

Samengevat, in een persoonlijk gesprek tussen Ben Bakkenes of Jan Oosting en u als potentiële consument wordt door maatwerk uw persoonlijke voorkeuren werkelijkheid.

Reuse, Reduce, Recycle